NASZA FILOZOFIA
Ogniomstrz kebab& burger opalany drewnem
Pomysł na powstanie restobaru rodził się od wielu lat podczas pracy restauracjach w kraju jak i za granicą. Filozofią "Ogniomistrza" było stworzenie miejsca, w którym o gotowaniu myślimy w taki sam sposób jak o naszych gościach- uczciwy. Najważniejsze są składniki. Wiemy skąd pochodzi nasz produkt. Znamy i ufamy naszym dostawcom. Chcemy, aby nasi Goście otrzymali od nas to, czego również my od jedzenia oczekujemy– prostoty i pełnego smaku.
Począwszy od wypiekania pieczywa i produkcji mięsa na miejscu, kończąc na autorskich sosach, które docelowo mają sprostać oczekiwaniom wielbicieli zarówno standardowych jak i bardziej wyszukanych smaków. Kuchnia będzie opierała się na daniach typu "Street Food” przyrządzanych na specjalnie zaprojektowanych do tego paleniskach opalanych drewnem.
Sam SPRÓBUJ - PORÓWNAJ - ZDECYDUJ.
#CZASNAOGIEŃ