KUCHNIA & ZAŁOGA

Głęboko wierzymy, że każde miejsce, prócz zadowalającego smaku, to także atmosfera i dobry duch którego można poczuć po przekroczeniu drzwi lokalu. Każdy z naszych Maestro posiada umiejętności, dzięki którym oferowany produkt końcowy jest tak dopracowany.

Krzysiek – Nasz Chef – szef kuchni z wieloletnim doświadczeniem w restauracjach i hotelach w kraju i za granicą. Swoją wiedzę i praktykę pogłębiał podczas stażów w prestiżowych miejscach z gwiazdkami Michelin w Londynie

Sebastian- nasz mistrz Bagieta ;-) Nie ma mąki, której nie okiełzna. Lawasz, bułki drożdżowe, ziemniaczane- to te produkty, których będziesz miał szansę spróbowaćdecydując się na zamówienie. Masz ochotę na coś specjalnego? Zapytaj, czy może coś stworzyć specjalnie dla Ciebie.

Czarek- prawa ręka Chefa. Wspólne drogi połączyła gastronomia, ale doświadczenie i pewność w działaniu wspiera naszego Szefa zawsze, gdy zajdzie taka potrzeba.

 

JAKA NAZWA TAKI STANDARD :)

Przyjdź - Spróbuj - Porównaj - Zdecyduj